Op zoek naar escape factory amsterdam noord?

 
escape factory amsterdam noord
Escape Factory Amsterdam, NOORD-HOLLAND Groupon.
Amsterdam, NOORD-HOLLAND 1021 KP. Racen en zombies schieten in VR. Escaperoom in Amsterdam-Noord. From Our Editors. Escape Factory is een Escape-Experience" in Amsterdam-Noord en heeft elf kamers met verschillende escaperoom-spellen. Teambuilding, bedrijfsfeestje, meeting, relatiedag, just for fun: het team van Escape Factory staat klaar om voor een memorabel uitje te zorgen.
Escape Factory Amsterdam Escape Room Reviews.
Als team uitje zijn we naar de escape factory geweest en hebben daar een race gespeeld 2 teams tegen elkaar in een dubbele kamer. Helaas heeft mijn team verloren van de andere maar zeker niet minder lol gehad. Te gekke kamer, we komen zeker weer terug. Het was fantastisch spannend en indrukwekkend! door John 02-07-2016. Het mooiste is dat je op een geven moment gaat geloven dat je in een actie/thriller film zit. De spanning wordt op een geniale manier opgevoerd. door Alicia 06-06-2016. Leukste Escape Room die ik bezocht heb! Het is een kamer met veel afwisselende elementen wat de hele ervaring memorabel maakt. Zeker een aanrader! Geweldige ervaring in een mooie industriele sfeer. door René 19-04-2016. We hebben er met de groep een buffet gebruikt. In de escape room veel grappige en technische snufjes. Een complete en fantastische avond gehad. Complimenten Rogier, Toine en Wout. door Hennie van Beek 12-04-2016. Er is veel aandacht besteed aan techniek en aankleding Ik vinden het een super ervaring. Beschrijf je bezoek in 1 zin.: Escape Rooms Amsterdam.
Escape Factory Amsterdam 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Museum Amsterdam Noord. op 069, km afstand. Walhalla Craft Beer. op 026, km afstand. Bekijk alle 382 hotels in de buurt Bekijk alle 4.574 restaurants in de buurt Bekijk alle 2.043 attracties in de buurt. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Escape Factory.
Escape Factory Amsterdam All Escaperooms Nederland.
Overzicht van alle 614 escape rooms in Nederland. Escape Factory Amsterdam. 4.60 van 5 sterren 90 recensies. Room: Wild Joe. Room: Infiltrate duplicaat. Room: Sabotage duplicaat. Room: Wild Joe duplicaat. Room: Scarabee duplicaat. Room: The Goodfather. OVER DEZE LOCATIE. Voor 2 tot 200 personen.
Ontsnappingskamer Amsterdam Escape Factory B.V.
Je hebt hiervoor hulp van anderen nodig, dus samenwerking is erg belangrijk. Aarzel niet langer en speel het spel bij Escape Factory in Amsterdam! Ben jij op tijd uit de ontsnappingskamer in Amsterdam? Gaan jullie het redden om op tijd uit de ontsnappingskamer in Amsterdam te geraken?
Escape Factory Amsterdam Recensies.
Escape factory Amsterdam. Het was voor mij en mijn familie de eerste keer ooit, en het was zeer goed bevallen. Erg grappig dat mijn familie mij moest bevrijden, en mooi om de totaal blinde paniek vanaf minuut 1 bij iedereen te zien.
Home Escape Factory B.V.
HAVE I GONE MAD? Stap in de schoenen van Alice en ga op een avontuur in een fantasieland genaamd Wonderland! Beginning of October. Escape Factory B.V. Gedempt Hamerkanaal 267. 1021 KP Amsterdam. Volg ons en blijf op de hoogte van de Escape Factory.
Escape Factory Startpagina Facebook.
De nieuwe Escape Factory website! Kom werken bij Escape Factory! Wil je ook werken bij de gaafste escape room van Amsterdam? Escape Factory heeft een nieuwe foto toegevoegd aan het album Oktober. Ge G spo G ns G ord G.
Contact Escape Factory B.V.
Escape Factory B.V. Gedempt Hamerkanaal 267. 1021 KP Amsterdam. Ma / vr 09.00 22.00 uur. Za / zo 10.00 22.00 uur. Escape Factory B.V. Gedempt Hamerkanaal 267. 1021 KP Amsterdam. Volg ons en blijf op de hoogte van de Escape Factory.
Escape Factory Amsterdam Reviews, Ervaringen, Adres en Prijzen.
Bij deze locatie kun je terecht met groepen van 2 tot 200 personen. Locatie op de kaart Escape Factory Amsterdam. Gedempt Hamerkanaal 267, 1021 Amsterdam, Netherlands. Escape Factory Amsterdam Reviews. Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Factory Amsterdam?

Contacteer ons