Meer resultaten voor escape room amsterdam grote groep

 
escape room amsterdam grote groep
Escape Room Amsterdam: Locked Inventief, Uitdagend, Meeslepend.
Bijzonder uitje in Amsterdam. Maak iets bijzonders van je bezoek. Ontdek de stad en een van de beste Escape Rooms. 31 020 261 5386. Nieuwe Hemweg 8. We hebben een gratis parkeerplaats voor het gebouw. In het voorjaar van 2015 bezocht Maurits voor het eerst een escape room in Boedapest en was hij meteen verkocht.
Next Level Escaperoom Eindhoven: 1 van Nederland en België!
Arrangement op maat? Kennen jullie de talenten van jullie team al? Next Level Team Coaching. Wilt u meer dan alleen een gezellig teamuitje? Gebruik onze escape room als tool voor team coaching, of zelfs werving en selectie van uw personeel.
Escape Room Amsterdam Wallen Amsterdam. Escape Room Amsterdam Wallen Amsterdam.
Wij zijn de enige Escape room waar zoveel mensen tegelijk de escape room kunnen doen, vanwege onze extra grote kamers. Ga op zoek naar verborgen aanwijzingen in de Escaperooms. Onze speciaal gecreëerde escaperooms zijn ongekend spannend! Bent u in een grotere groep? Dan kunt u de Escape Room betreden in verschillende rondes of ruimtes boeken elders in Amsterdam met andere themas.
The Great Escape Amsterdam: Escape room citygame Puur Amsterdam.
Naar een escape room met een grote groep? Een hele zoektocht, hebben wij gemerkt. Daarom ontwikkelden we The Great Escape, een spannend stadsspel voor grote gezelschappen. Het gevoel van een escaperoom in de stad, geïnspireerd op de WOII-film The Great Escape uit 1963. In dit spel waant u zich in bezet Amsterdam in 1940.
Game Over Escape Room Amsterdam 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Deze escape room was super! Meerdere in Amsterdam bezocht, maar deze steekt er met kop en schouders meer lezen. 2 weken geleden beoordeeld. via mobiele applicatie. Lees alle 275 beoordelingen. Alle fotos 45. In de buurt. 50, 275 beoordelingen. Heel goed 6%. Voorgestelde duur: 1-2 uur. Mogelijk gemaakt door Weather Underground. Witte de Withstraat 180, 1057 ZL Amsterdam, Nederland. 31 20 210 1911. Deze vermelding verbeteren. Deze vermelding verbeteren. Deze vermelding verbeteren. Dank je wel. TripAdvisor is ingelicht. Deze accommodatie is gesloten. Onjuist adres melden. Zou je deze plek of activiteit aanraden aan een vriend die op zoek is naar een spannende, adrenalineverhogende ervaring? Ja Nee Weet ik niet zeker. Zou je aanbevelen om comfortabele schoenen te dragen op deze plek of bij deze activiteit? Ja Nee Weet ik niet zeker. Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is? Ja Nee Weet ik niet zeker. Zijn de prijzen voor deze plek of activiteit budgetvriendelijk? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is deze attractie spannend, ongewoon of risicovol? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit een must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen?
Escape Room Amsterdam Bedrijfsuitjes Amsterdam. Escape Room Amsterdam Bedrijfsuitjes Amsterdam.
Zijn jullie met een grote groep van meer dan 15 personen? Geen probleem, jullie kunnen namelijk ook allebei de kamers boeken. Ga op zoek naar verborgen aanwijzingen in de Escape Room Amsterdam en think out of the box om te kunnen ontsnappen binnen 60 minuten. Welk team krijgt het voor elkaar om de Escape Room Amsterdam veilig en als team te verlaten?
Escape Room Utrecht Dé nummer 1 Escape Room Nederland.
Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes een escape room grote groep kunnen wij maximaal 36 personen ontvangen. Om je room escape ervaring compleet te maken biedt escape games nederland de unieke mogelijkheid om de high-lights van je ontsnappings-avontuur op groot beeld terug te kijken!
Escape Room Amsterdam OT 020 Escape Room NIEUW. Escape Room Amsterdam OT 020 Escape Room NIEUW.
Boek de Escape Room Amsterdam. Door onze locatie, aan de rand van De Wallen in Amsterdam, is het mogelijk om met een grote groep ons te bezoeken en de Escape Rooms mee te maken. We hebben twee kamers beschikbaar, de Goudmijn voor maximaal 10 personen en de Clowns Kamer voor maximaal 10 personen.
Questomatica Bedrijfsuitje Teambuilding activiteiten Workshops Escape room uitje in Amsterdam.
This is guaranteed fun as they know all the hidden surprises in the room and can hear and see the game from every camera angle! Escape and Grow Workshop. Onze escaperooms zijn ontworpen voor teambuilding activiteiten, aangezien of je succesvol ontsnapt afhangt van communicatieve vaardigheid, een gestructureerde aanpak voor het oplossen van problemen en het vermogen om samen te werken in een team.
Amsterdam als één grote escaperoom Groepswijzer.nl.
Escape in the City in Amsterdam in Amsterdam. Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje! De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen uit de stad! Escape Rooms zijn de grote rage van dit moment. Laat je opsluiten in een kamer en los de puzzels op om binnen een uur de deur weer open te krijgen. Slim redeneren, handig samenwerken en het hoofd koel houden, daar komt het op aan bij de grote ontsnapping. pMaar de capaciteit van escape rooms is maximaal 7 personen. Wat te doen als je groep groter is?
Dit zijn de beste escape rooms van Amsterdam. Dit zijn de beste escape rooms van Amsterdam.
De escape room is voor maximaal 7 personen en kost afhankelijk van de grote van de groep tussen de 2750, en 1950, per persoon. Logic Locks, Ferdinand Huyckstraat 64, Amsterdam. In Questomatica; Arcade Invasion is Marios vriendje Luigi met pensioen en heeft ie een bar geopend in de echte wereld.
Escape Room Nijmegen voor leuke uitjes vanaf 3 t/m 100 personen.
Trek gekregen na de 60 spannende minuten in de Escape Room? Combineer de Escape Room met een rondvaart op de Waal met Pannenkoekenboot Nijmegen. Meer info reserveren. Op zoek naar een dag vol spanning, avontuur en gezelligheid met collega's, familie of vrienden? Stap met jouw groep aan boord van Escape Boot Nijmegen voor een volledig verzorgde dag!

Contacteer ons