Zoeken naar escape city amsterdam

 
escape city amsterdam
Escape Amsterdam Smartphone Spel Original Tours Amsterdam.
U kunt het nu meemaken met de Escape Room 2.0, namelijk het Escape Amsterdam Smartphone spel! Onder leiding van een koffer met enige aanwijzingen, tips, smartphones en eventuele opdrachten gaan u en uw gezelschap op pad om uit de stad Amsterdam te ontsnappen.
The Great Escape Amsterdam: Escape room citygame Puur Amsterdam.
Daarom ontwikkelden we The Great Escape, een spannend stadsspel voor grote gezelschappen. Het gevoel van een escaperoom in de stad, geïnspireerd op de WOII-film The Great Escape uit 1963. In dit spel waant u zich in bezet Amsterdam in 1940.
Escape City Tablet Game in Amsterdam? Gratis offerte! Mokum Events.
Escape City Tablet Game in Amsterdam. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Escape City Tablet Game in Amsterdam. Details over dit uitje. Mokum Events biedt u de Escape City games aan in hartje Amsterdam waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn.
Escape City Het ontsnappingsspel van Mokum, Amsterdamse Uitjes TeamUitstapje voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of Uitje door heel Nederland!
Speel het bekende spel Escape Room nu als uniek stadsspel: Escape City. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. En nu dus ook geschikt voor grote groepen. Want de verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten opgesloten in de binnenstad van Amsterdam of in een andere wijk, dit is naar eigen keuze.
City Escape Game City Games op maat Spanning en Teambuilding.
City Escape Game. Tijdens onze City Escape Game belandt u in het Amsterdam of een andere stad in Europa ten tijden van de Gouden Eeuw, de VOC, maar voor u veel belangrijker de Pest! U speelt de City Escape Game met een tablet of smartphone in de hand en loopt door verschillende delen van de binnenstad.
Escape City Amsterdam Escape Game Amsterdam.
ESCAPE CITY AMSTERDAM! ESCAPE CITY AMSTERDAM! View on map. ESCAPE CITY AMSTERDAM! Een unieke variant op de bekende Escape Rooms! Dat is Escape City Amsterdam! Tijdens deze game gaat u raadsels oplossen, codes ontcijferen en vele andere opdrachten spelen om uiteindelijk te ontsnappen.
Escape City Escape Room Amsterdam voor grote groepen.
Dat merkt u snel genoeg tijdens Escape City. Dit is het bekende spel Escape Room in de vorm van een uniek stadsspel in Amsterdam. Hoe werkt Escape Room Amsterdam? Samen met uw team gaat u de uitdaging aan om zo snel mogelijk te ontsnappen uit het gebied in het centrum van Amsterdam waarbinnen u zich mag bewegen.
Escape the City Amsterdam Get Events.
Vraag offerte aan. Home Amsterdam Vrijgezellenfeest Amsterdam Escape the City Amsterdam. Met ons Escape the City Spelprogramma toveren wij het altijd bruisende centrum van Amsterdam om tot een escape room! De komende uren bevinden jullie je in een race tegen de klok.
Escape in the City in Amsterdam TB Events.
Kortom, Amsterdam is de stad bij uitstek voor het organiseren van al uw stad activiteiten en bedrijfsuitje. Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje! Van het populaire concept Escape Room heeft TB Events nu een thrill seeking City Game ontwikkeld: Escape in the City.
Escape The City: Originele Escape Room Amsterdam Amsterdamtour.nl.
Bel 020 770 89 53 of mail ons! Escape the City: De grootste Escape Room in Amsterdam Naast deze escape room tocht kunt u nog veel meer leuke teambuilding activiteiten bij ons boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheid en bespreek uw wensen!

Contacteer ons